Σχετικά με την FilFix


Το πρώτο κουτί FilFix πουλήθηκε το 1988…τα προϊόντα μας πωλούνται πλέον σε κάθε πόλη της Ελλάδας.


Η Filfix Hellas είναι μια αξιόπιστη ελληνική επιχείρηση που κατασκευάζει το brand καλυμμάτων βιβλίων FilFix. Η φιλοσοφία μας ήταν ανέκαθεν η προώθηση της καινοτομίας στον τομέα του ντυσίματος βιβλίων. Αρχικά, συνειδητοποιώντας πως πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος ντυσίματος από την εφημερίδα ή το χαρτί του μέτρου, φτιάξαμε και πουλήσαμε το πρώτο κουτί προϊόντων FilFix το 1988. Έκτοτε, αποφασίσαμε να παράγουμε και να παραδίδουμε προϊόντα που θα ηγούνται στο χώρο της κάλυψης βιβλίων.

Διαχρονικά, τα σχολικά βιβλία ντύνονταν κυρίως στο σπίτι από τους γονείς. Αν και τα τελευταία χρόνια τα βιβλιοπωλεία ξεκίνησαν να παρέχουν την υπηρεσία ντυσίματος βιβλίων το ίδιο και τα σχολεία βαθμιαία προσφέρουν αυτή την υπηρεσία στα βιβλία που δανείζουν. Το γεγονός αυτό δημιούργησε την ανάγκη μιας αποτελεσματικής μεθόδου ντυσίματος βιβλίων διαφόρων μεγεθών.

Έχοντας το παραπάνω κατά νου, και δείχνοντας προσοχή στους πελάτες μας, έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε νέα προϊόντα που προσφέρουν απλές, πρωτοποριακές και αξιόπιστες λύσεις:


Μηχανή Ντυσίματος Βιβλίων

Τον Μάρτιο του 2010, μετά από 2 χρόνια εκτεταμένης παρουσιάσαμε το μηχάνημα «ντυσίματος» βιβλίων. Αυτό σχεδιάστηκε από εμάς και κατασκευάστηκε στη Γερμανία. Ο χρήστης μπορεί χωρίς μεγάλη προσπάθεια να φτιάξει ένα προστατευτικό κάλυμμα διαρκείας σε οποιοδήποτε βιβλίο, ανεξαρτήτως μεγέθους και σχήματος. Είναι εύκολο στη χρήση και έχει εξασφαλισμένη αξιοπιστία, καθώς είναι από τα κυρίαρχα προϊόντα στην κατηγορία του.


PEEL & SEAL®

Το 2012 εισαγάγαμε το πατενταρισμένο σύστημα κάλυψης βιβλίων PEEL & SEAL®. Η έγχρωμη θήκη παρουσίασης επιτρέπει στον χρήστη να μετρήσει το βιβλίο του και να επιλέξει το κατάλληλο μέγεθος καλύμματος. Το κάλυμμα έχει μοναδικό σχεδιασμό που του προσφέρει μεγάλη ευελιξία ως προς τη γκάμα των βιβλίων που μπορεί να ντύσει. Το πρωτοποριακό μας προϊόν είναι φιλικό προς το χρήστη και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία. Σχεδιασμένο για μεγάλο αριθμό εφαρμογών, είναι ο πιο οικονομικός τρόπος ντυσίματος μεγάλου αριθμού βιβλίων.


Καλύμματα Filfix

Εδώ και πολλά χρόνια πουλάμε τα καλύμματα FILFIX προσφέροντας μια αναγκαία λύση σε ένα δύσκολο και χρονοβόρο πρόβλημα. Επί χρόνια οι γονείς χρησιμοποιούσαν χαρτοταινία, χαρτί του μέτρου, χαρτί περιτυλίγματος κ.λ.π. για να καλύψουν τα βιβλία. Με τα δικά μας πρωτοπόρα ρολά και τις θήκες, εξαφανίζουμε για τα καλά το πρόβλημα «ντυσίματος»/κάλυψης των βιβλίων. Ένα διάφανο κάλυμμα επιτρέπει σε κάποιον να αναγνωρίζει τον τίτλο του βιβλίου χωρίς να αλλάζει η όψη του αρχικού εξωφύλλου.


Μέσα από όλη τη γκάμα των προϊόντων μας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα αγορών για τις ανάγκες σας σε ντύσιμο βιβλίων. Εάν παρόλα αυτά δεν βρείτε αυτό που θέλετε ή προτιμάτε κάτι διαφορετικό από ότι βλέπετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας και ευχαρίστως να βρούμε ένα προϊόν που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.


Ενδιαφέροντα Σημεία


Kαλέστε μας σήμερα στο

+210 7648875

Καθε παρατήρηση ή αίτημα είναι ευπρόσδεκτα. Κατόπιν συνεννόησης είναι δυνατή και επίδειξη των προϊόντων μας.

Αν ενδιαφέρεστε για τα Νέα μας, ακολουθήστε μας στο Facebook ή Εγγραφείτε στο newsletter μας για να σας ενημερώνουμε εμείς.

Πελάτες μας είναι Βιβλιοπωλεία, Σχολικές, Πανεπιστημιακές και Δημόσιες Βιβλιοθήκες.