ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ


Αυτή η ιστοσελίδα και όλα τα περιεχόμενα της αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.filfix.gr © Όλα τα δικαιώματα προστατεύονται.

Κάθε αναδιανομή και αναπαραγωγή μέρους ή και ολόκληρων των περιεχομένων του σε κάθε μορφή, απαγορεύεται εκτός από τα ακόλουθα:

Δεν σας επιτρέπετε, εκτός αν υπάρχει δική μας γραπτή άδεια, να αναδιανέμετε ή να εκμεταλευτείτε εμπορικά το περιεχόμενο. Ακόμα, απαγορεύεται να το μεταδώσετε ή να το αποθηκεύσετε σε οποιοδήποτε άλλη ιστοσελίδα ή άλλης μορφής ηλεκτρονικού σύστηματος ανάκτησης πληροφορίας.


ΟΡΟΙ KAI ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Εάν συνεχίσετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμευτείτε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι μαζί με πολιτική απορρήτου μας, καθορίζουν την σχέση της www.filfix.gr μαζί σας, όσων αφορά στην ιστοσελίδα μας.

Οι όροι «της www.filfix.gr», «μας» και «εμείς» αναφέρονται στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στον χρήστη ή παρατηρητή της ιστοσελίδας.

Η χρήση της ιστοσελίδας αυτής υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα προορίζονται μόνο για γενικό ενημερωτικό σκοπό. Οι πληροφορίες παρέχονται από την ιστοσελίδα www.filfix.gr, και αν και προσπαθούμε να διατηρήσουμε την επικαιρότητα και ορθότητα τους, δεν παρέχουμε κανενός είδους άμεση ή έμμεση εγγύηση ως προς την ακρίβεια, επικαιρότητα, επίδοση, πληρότητα, καταλληλότητα και διαθεσιμότητα όσων αφορά στην ιστοσελίδα ή στις πληροφορίες, προϊόντα, υπηρεσίες ή και σχετικά γραφικά που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα αυτή, για οποιοδήποτε σκοπό.

Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιουδήποτε είδους απώλεια-ζημία στις οποίες ανήκουν έμμεσες ή επακόλουθες μορφές απώλειας-ζημίας, αλλά και οποιουδήποτε είδους απώλεια-ζημία που μπορεί να προκύψει από απώλεια δεδομένων ή κερδών ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας.

Δια μέσου αυτής της ιστοσελίδας είναι δυνατόν να συνδεθείτε με άλλες ιστοσελίδες οι οποίες δεν είναι κάτω από τον έλεγχο της www.filfix.gr. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στην φύση, στο περιεχόμενο και στην διαθεσιμότητα των εν λόγω ιστοσελίδων. Η ύπαρξη των συνδέσμων αυτών δεν δηλώνει απαραίτητα προτροπή ή υποστήριξη των απόψεων που εκφάζονται από τις ιστοσελίδες αυτές.

Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Ωστόσο, η www.filfix.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν θα είναι υπόλογη, στην περίπτωση που διακοπεί η διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας εξαιτίας τεχνικών λόγων, που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.